Your SEO optimized titlepage contents

Villa Mobilya Modelleri

Villa Mobilya Modelleri
17 Şubat 2020

Evimizde mobilyaların seçimi, kalitesi ve görüntüsü oldukça önemlidir. Bu yüzden evlerimiz için seçtiğimiz mobilyalar hem kendi tarzımızı yansıtmalı hem de sade, şık ve ihtişamlı görünmelidir. Özellikle oturduğumuz ev tipi villa ise evimizin büyüklüğüne, ışık alma oranına ve genişliğine göre en uygun mobilyayı tercih etmemiz gerekir. Palmiye Ahşap Dekorasyon şirketi olarak sizler için hem iç mekan dekorasyon hem de talebe göre iç mekan tasarım hizmetlerini sunuyoruz. Bu sayede uzman görüşlerin doğrultusunda eviniz için en doğru mobilya ve dekorasyonu oluşturabileceksiniz.

Villa mobilya modelleri arasında en dikkat çeken ürünler oturma gruplarıdır. Çeşitli şekillerde karşımıza çıkan oturma grupları villanın salonu için önemli kategoriler arasında gelmektedir. Duvar simetrilerine ve en genişliklerine göre salon içinde en uygun oturma grubu seçilmelidir. Büyük salonlarda üçlü-dörtlü kanepe grupları kullanılırken, biraz daha küçük alanlarda alandan yer kazanmak için L ve U tipi koltuk grupları tercih edilir. Bunun yanı sıra koltuklarla uyumlu sehpaların seçimi ise ortama bir bütünlük katacaktır. Hem şık hem de kullanışlı olması tercih edilen sehpaların genellikle leke kaldırması için koyu renkte, dayanıklı olması içinse cam olmaması tercih edilmektedir. Yemek odası takımlarının da aynı şekilde evin bütünlüğü ile uyum göstermesi sağlanır. Genellikle üzerine koyulan aksesuarları kaldırabilmesi için açık renk masalar tercih edilir. Yatak odalarında ise baza başlıklarını hem konforlu hem de şık olacak şekilde tasarlanmalı ya da satın alınmalıdır. Onunla beraber gelecek olan komodin, gardırop, şifonyer gibi mobilyaların da bütünlüğe ayak uydurması gerekir.

Türkiye’de adını hatırı sayılır bir şekilde duyuran ve her yaptığı proje ile adından söz ettiren firmamız Palmiye Ahşap Dekorasyon, villa mobilya modelleri üzerinde de oldukça çok çalışmalar yapmıştır. Gerek danışmanlık hizmeti gerek tasarım hizmeti olsun her alanda yardımınıza koşuyor ve size en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Sizlere bu hizmeti sağlarken hiçbir zaman kaliteden ödün vermeden tecrübeli kadromuz ile çalışıyoruz. Sizler tarafından yaptığımız hizmetin karşılığını aldığımız zaman kendimizi daha çok geliştiriyor ve yeniliğe aç hale getiriyoruz.

 

Kategoriler